The Vulture Conservation Foundation needs your support!

The Vulture Conservation Foundation is an NGO with ambitious aims. We want to bring vultures back to their former range in Europe. To do so, we carry out targeted conservation actions, including reintroducing or restocking vultures to the wild and tackling the various threats they face. Your support can prove invaluable in helping us achieve our vulture conservation goals! Please consider donating to the VCF today.

  

Many thanks for your help!

 

For online donations, using your credit card or Paypal account, please click on the following button

For bank transfers, please use our bank account information

Name: Stichting VCF

Bank name: Triodos Bank nv

BICTRIONL2U

IBAN: NL33 TRIO 0390 3553 80

  

 

For our Dutch Donors

U kunt de VCF steunen met een gewone gift of een periodieke gift. En als u het nog de komende twee weken doet, kunt u de aftrek nog voor het belastingjaar 2020 gebruiken!

 

Gewone gift

Een gewone gift is een gift die u maar 1 keer doet. Of een gift die u wel jaarlijks doet, maar niet in een overeenkomst hebt vastgelegd. Voor gewone giften geldt een drempel. Het bedrag daarboven mag u aftrekken. Maar niet meer dan het maximumbedrag. Het drempelbedrag en het maximumbedrag hangen af van uw drempelinkomen. Dat is het totaal van uw inkomsten en aftrekposten in box 1, 2 en 3, maar zonder uw persoonsgebonden aftrek. Als u online aangifte doet, heeft de Belastingdienst uw drempelbedrag ingevuld op het scherm waar u uw giften kunt aftrekken. Het drempelbedrag is 1% van uw drempelinkomen, maar minimaal € 60. Wat u meer hebt gegeven, mag u aftrekken. Tot een maximumbedrag van 10% van uw drempelinkomen. 

U hoeft hiervoor geen bewijsstukken naar de Belastingdienst op te sturen. Wel dient u, in het geval van controle, aan te kunnen tonen dat u de gift heeft gedaan door het overleggen van schriftelijke stukken, zoals bankafschriften of kwitanties.

Periodieke gift

Gebruik het formulier 'Periodieke gift in geld' als u minimaal 5 jaar lang een gift in geld wilt doen aan de VCF. Het formulier bevat een gedeelte voor u en een gedeelte voor ons. Als alles is ingevuld, kunt u de overeenkomst naar ons opsturen en uw eigen deel voor uw eigen administratie bewaren.

https://download.belastingdienst.nl/belastingdienst/docs/overeenkomst_period_gift_in_geld_ib0802z3fol.pdf

Wilt u dat uw periodieke gift in geld automatisch naar de VCF wordt overgemaakt? Dan kunt u het formulier 'Betalingsvolmacht' gebruiken. Als u het formulier helemaal invult en naar de VCF verstuurt, geeft u ons toestemming om de gift automatisch van uw rekening af te schrijven.

https://download.belastingdienst.nl/belastingdienst/docs/betalingsvolmacht_period_gift_in_geld_ib0822z3fol.pdf 

 

U kunt de ingevulde formulieren sturen naar info@4vultures.org. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Donate

Support our work and help us protect vultures

Want to keep up to date?

Campaigns